1

Topic: Palauteboksi

Kyylän historian ensimmäiset kesälanit on laniteltu ja jälkitunnelmia voi mutustella tänne. Ei sitä tiedä vaikka palautteesta huolimatta tapahtuma järjestettäisiin myös jonakin tulevana kesänä.

I'm a medic!

2

Re: Palauteboksi

Hurjat oli lanit.

3

Re: Palauteboksi

Oli hubaisaa.

4

Re: Palauteboksi

pics or it didn't happen.

Lorem ipsum...

5

Re: Palauteboksi

Jeesh, poskettoman eeppiset lanit oli. Kiitokset järjestäjille, erityisesti Wigginille.
Puitteet olivat loisteliaat, varsinkin lanikoneista vajaan kymmenen metrin päässä sijaitseva sauna oli ominaisuus joka herätti lämpimiä tunteita ja dekadenssin aaltoja. Myös kommuunispydäri saa minulta pisteitä.

Pelipuolella positiivisena uutuutena Left 4 Dead, joka toi mukavasti uutta verta kulahtaneiden "hei me kopioidaan battlefieldeja!" -genren edustajien rinnalle. Vanhoista suosikeista iskivät Battlefield 2 pirates ja IL-2 Sturmovik kuin miljoona korkeajännitystä.

Aikataulun puolesta sanoisin sen, että strategiaslotti lauantai-aamussa ennenko ihmiset ehti heräämään oli vähän aikainen. Siihen kohti voisi pistää jonkun bulkkiräiskinnän jolla ei ole niin lukua jos missautuu.

Seuraavien lanien toivelistaan seuraavia: Dawn of war 2, Supreme Commander, Sturmovik, ArmA 2, Left 4 dead ja ehkä toisena co-op-kokeiluna pitkästä aikaa Alien Swarm.

Oisko syyslanit kova juttu?

-Mazikainen