1

Topic: Kilpailut

Onko ehdotuksia kilpailuista mitä voitaisiin LANeilla järjestää? Tuossa jo keskusteltiin yhdestä eli Screen Shot -kilpailusta jonkin lainen systeemi jolla voitaisiin antaa ääniä parhaille kuville ja komenteille pelien tuoksinnassa. Olisiko muilla mitään ideoita? Modausta, yms. tauhkaa...

( siirtäkää tämä, sitten oikeaan paikkaan kun mahdollista wink )

siirretty laniosastolta kestävämpään keskusteluun -eläkeläinen/adm-

2

Re: Kilpailut

Pelitaidolliset kisat on hauskoja, mutta vaativat tarkempaa aikataulutusta. Turnausmuotoinen kilpailu useammassa pelissä on paras. Ongelmana on usein se, ettei kilpailu pelit a) kiinnosta b) ole hallussa. b-kohta lähinnä silloin jos mukana on muutamia peliä paljon pelanneita, eikä itsellä ole urheilumieltä lähteä edes fiilistelemään. Ehkä ymmärrettävää.

Myös pelien ulkopuolisia kisoja on mietitty. Paras taisi olla se ulkona tapahtunut muistitikunheitto. smile Jotain Guitar Hero/Frets of Fire, Dance Dance Revolution linjaa voisi miettiä. Olisiko moiseen kiinnostusta?

Screenshot kisoja on ollut aiemmin muutama, mutta vain yksi kuvatekstien kanssa järjestetty. Moinen on ainakin omasta mielestäni ihan parhautta. Monet hyvät naurut kuvista sai ja vielä muistoja pelien tiimellyksestä.

Heitelkäähän ideoilla niin yritetään järjestää.

Lorem ipsum...

3

Re: Kilpailut

Sama se jonkun fretsinkin kanssa on, että ne sitä pelanneet siinä pärjäävät. Siitä olen samaa mieltä, että turnausmuotoinen kilpailu useammassa pelissä on paras. Niitähän on aiemmin pidettykin ja mielestäni ne toimivat aina hyvin.

Screenshot-kisat ovat toki myös aina mukavia, kun niistä saa hauskoja muistoja laneista.

I never get involved with my own life. Too much trouble.

4

Re: Kilpailut

Itselle kuulostaa juuri peliturnaus parhaalta, mutta haluaisin ah-niin-mielelläni Guitar Heroa ja DDR:ää päästä paukuttamaan moninpelinä muiden kanssa, koska kyseiset pelin vaan toimivat niin pirun hyvin porukalla. Onhan se totta, että ne jotka osaa, osaa, mutta pitää siitä pelistä osata nauttia, vaikka soittaisit/tanssisitkin ihan päin honkia.

Itsehän en siis DDR:ää ole vielä kertaakaan päässyt kokeilemaan, vaikka himottelee hirveästi.

Need a medic!

5

Re: Kilpailut

Itse olen kyllä ctrl-alt-del -linjalla tuon Dance, Dance, REvolutionin kanssa. I'll be DEAD before I play DDR.

Guitar Hero / Frets on sitten asia erikseen, mutta _kilpailua_ en niistä tekisi ellei se olisi osana jotain isompaa.

I never get involved with my own life. Too much trouble.