1

Topic: Savagea!

Savage 2 ei vielä ensi laneille kerkiä, ellei sitten ole mahdollista pelata sen Betaa, joka tullee tuossa loka-marraskuun tienoolla.

Savage rokkasi viime laneilla, joten sitä on saatava lisää myös ensi kerralla. Tilaa riittää varmasti myös noille WW2-shootereille ja ajopeleille, mutta jos saisi edes yhden slotin Savagea siten, että se 20 kaveria olisi pelaamassa, niin erittäin hyvä homma. Savage ei ole missään mielessä vaikea peli. Kokeilkaa ilmaista ykkösosaa netissä ja testatkaa komentamista, niin tiedätte miten peliä pelata laneilla ja saadaan komentajan hommiin lisää kokelaita.

Onnistuminen komentajana on muuten harvinaisen hyvä fiilis :-)

I never get involved with my own life. Too much trouble.

2

Re: Savagea!

Kirveen kanssa heiluessa ei voi sanoa samaa wink

3

Re: Savagea!

Olihan se Savage slot laneilla#18. Tuskin tosiaan moinen slot on pois WWII ammuskeluilta (tai ajeluilta joita on aika vähän). Ilmoittautumisten yhteydessä voi taas antaa äänensä toivepeleille ja hallitus ohjelmaa tehdessään ottaa nuo toiveet huomioon. Käytännössä kaikki eniten ääniä saaneet pelit ovat viimeisten lanien aikaan saaneet myös oman pelipaikkansa ohjelmasta. Joten vaikuttamismahdollisuudet ovat.

Kohtalaisen ristiriitaisia kommentteja Savage on kuitenkin kerännyt, joten varmuutta sen ohjelmapaikasta ei kuitenkaan ole. Antakaa äänenne kuulua. Tottakai pelin ilmaisuus on yksi erittäin kova valtti varsinkin tasaäänten tapauksessa. Harva peli kuitenkaan imaisee yhtä helposti sen lähemmäs 30 pelaajaa, joten siinä on myös yksi hyvä puoli Savagen suhteen. Ehkä olisi hyvä ennen pelin alkua päättää molemmille joukoille yhtä kokenut (tai n00b) komentaja, jolloin peli pysyy tasapainossa.

Lorem ipsum...

4

Re: Savagea!

Ehdotan myös, että muitakin ilmaisia vaihtoehtoja voitaisiin tutkailla lanien peleiksi. Yksi suosikeistani on edelleen "pyssy" mätöistä Enemy Territory joka on myös ilmainen ja johon uppoaa pelaajia tuo 30 helposti.

5

Re: Savagea!

Enemy Territorya vastaan sotii se, että sen petikavereina ovat jo Battlefield ja CoD2. Tämän lisäksi ET on näistä kevyesti heikoin ainakin minun mielestäni. Tottakai, jos jengi sitä toivoo, niin sitten varmaankin sitä pelataan. Itse olisin jo valmis jättämään ET:n haudan lepoon ja pelaamaan näitä uudempia virityksiä. Sama koskee sitten Savagea, kun sille saadaan arvoisensa seuraaja.

Tällä  hetkellä se näyttäisi olevan Savage 2, joka muuten on täysin ilmainen lanikäytössä. Ei minusta yhtään huonompi myyntivaltti.

I never get involved with my own life. Too much trouble.

6

Re: Savagea!

Juu ET on tosiaan ns. graafisesti kehnompi kuin moni muu, tosin pyörii sitä paremmin wink Myös sama homma kuin monissa muissa peleissä (Savage), että kun homman idean ymmärtää ja on porukkaa pelaamassa sekä hyvät kentät niin siinä on sellaista hyvää fiilistä kun saa tehtävän suoritettua. Ideahan olisi siis, että toiset hyökkää ja toiset puollustaa. Lisäksi noiden erityyppisten hahmojen merkitys (medic, field ops, soldier, engineer ja sniper) taktiikan onnistumiselle.

No, mutta asiaan eli tuo minun tärkeämpi pointti oli nuo ilmaiset verkosta löytyvät pelit eli onko niistä panemaan kampoihin noille kaupallisille versiolle. Ehdotuksia jos tietoa on ko. peleistä.

7

Re: Savagea!

Aikanaan Soldat oli tosi kova juttu laneilla. Se kuitenkin meni äkkiä vanhaksi. Mutta ne parit lanit, mitä sitä pelattiin, niin huippua oli.

Harvemmin nuo ilmaispelit kuitenkaan tuntuvat innostavan niin montaa pelaajaa, että kunnon mättöjä saataisiin aikaiseksi.

I never get involved with my own life. Too much trouble.