1

Topic: Lanitunnelmia

Pe-illan mätöt oli ihan kivat. TF2 (sillon kun Erik ei oo paikalla niin TF2 tietysti ohjelmassa) toimi yllättävän hyvin pitkästä aikaa. Hide&Seek ei sit ollutkaan ohjelmassa, eli ihan peruspelillä mentiin. FH2 oli vähän apeaa mutta toimi sekin jotenkin.
Omasta koneesta meinasi toimintasavut karata kun virtalähde oli päättänyt mennä silent-tilaan (eli tuuletin vissiin jonkun kosketushäiriön takia ei pyörinyt ollenkaan). Lähde oli kuitenkin fiksu ja sammutti vain itsensä mukavan tuoksun saattelemana. Pienillä nyrkiniskuilla lähti tuuletinkin taas pyörimään, joutu tosin virittämään varatuulettimen koneen takamukseen jeesusteipillä, laniviritykset ftw!
Kohta tuas Luksalle ja uutta lanipäivää ihmettelemään.

2

Re: Lanitunnelmia

Rakas lanipäiväkirja. Minulla oli eilen hyvin kivaa. Pelit oli kivoja, ihmisetkin enimmäkseen ihan jees, paitsi ilikka. Laneihin kuuluvat naapurin siniruudut ja windowsin asennusnäkymät aina piristävät kummasti, eihän tätä ikinä itselle kävisikään. Toimintasavut ovat myöskin aina mukavasti laniätmöstä luova elementti villisti pyörivän kattolampun ohella. Lopuksi haluaisin kii... ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD!

I'm a medic!

3

Re: Lanitunnelmia

Lanit oli aika ökyt siihen asti kun Junnu käski imeä mulkkua vaan kun en suostunut niin suuttui.

Ich bin in position!

4

Re: Lanitunnelmia

Olipa kivat lanit. Kiitos Tumelle koneen lainasta. Järjestäkää näitä toistekin!

Lorem ipsum...

5

Re: Lanitunnelmia

Oleppa Arttu hyvä!