1

Topic: Kyylän pelit netissä.

Moro,

LANit tullee ja LANit mennee, mutta olisiko innostusta yhteiseen pelailuun netissä ?

En tarkoita mitään klaani tyyppistä sitoutumista, jossa huvi muuttui äkkiä työksi (kokemusta on...) mutta kokeeksi voisimme laittaa esim. foorumille ilmoitustaulun josta löytyy pari kellonaikaa, milloin Kyylän jäsenet voisivat hakeutua jo olemassa oleville palvelimille (Esim. BF2: VIRPI ja Verkkogurut suomessa tms).

Vaihtoehto on myös kokeilla omaa nettipelailua ja pystyttää palvelin teamspeakille / pelille muutamaksi tunniksi. Uudehkolla läppäri-palvelimella ja kaapeli/1Mb ADSL liittymällä saanee varmaankin 16 pelaajan kartan (Esim. BF2) mukaan vielä suhteellisen hyvin.

Aika voisi olla, hatusta vedetttynä, vaikkapa joku Ti tai To, klo 20-22.

Mikä tahansa peli toki menettelee, anybody interested... ?

2

Re: Kyylän pelit netissä.

Kuulostaa erittäin hyvältä. Kannatan. Sitten vaan koordinaattoria kehiin. Ja Kyylän hallitus voi huudella enemmänkin tästä jäsenistölle. Yritetäänkö pitää hommaa kuitenkin Kyylän "omana juttuna" toki peli-ilosta kiinni pitäen (siis jos peli vaatii enemmän pelaajia, niin muitakin mukaan).

Lorem ipsum...

3

Re: Kyylän pelit netissä.

Jeps, kannatan myöskin ideaa, tosin en tiedä löytyykö itseltä aikaa.

Peleinä voisi olla mitä vaan ihmiset haluaa mutta esim bf1942 löytynee aika monelta ja on muutenkin hauskaa. :)

Ja tosiaan vaatii melkeinpä sen että joku ottaa asiakseen hiukan koordinoida (tuskin vaatii paljon) ja houkutella muut pelaamaan. Ehdotelkaahan ihmiset noita aikoja mitkä teille kävisi, vai käykö kaikki? Minulle kävisi paremmin hieman myöhemmin esim klo 21:30-> viikonpäivällä ei niin väliä.

4

Re: Kyylän pelit netissä.

Itse olen noin defaulttina paikalla kaikkina muina päivinä siinä yhdeksän jälkeen paitsi tiistaisin, jolloin pitää treenata lepakkovuorolla. BF1942 voisi olla porukalla ihan kivaa.

I never get involved with my own life. Too much trouble.

5

Re: Kyylän pelit netissä.

Mulla on kohtuullisen hyvä mahdollisuus tehdä esim. automaatti servo pörräämään sikäli mikäli peli pyörii dedikaattina Linuxilla ja siihen on lisenssi (Se WET ei tartte lisenssiä...). Serverin voisi tosiaan ajastaa toimimaan automaattisesti sovittuina ajankohtina jolloin se toimisi tällaisessa tarkoituksessa hyvin - ei tarvitse kenenkään vahtia enempi onko päällä vai ei. Tällä hetkellä tuo paluukanava on vielä vain n. 70KB mutta lähiaikoina muuttuu 2/2MB. Saa tarvittaessa statsit yms. asiat myös jakoon kun ei tehdä ihan mahdotonta kaistan syöppöä.

6

Re: Kyylän pelit netissä.

Kannatan lämpimästi tätä itsekin, voisimme aloittaa juurikin sillä ilmaisella W:ET:llä ja muilla peleillä, joihin saa servon ilmaseksi.

7

Re: Kyylän pelit netissä.

Onkohan tämä projekti nyt missä vaiheessa?

Sanon tosin ihan rehellisesti omasta puolestani, että W:ET ei kyllä oikein nappaa... ennemmin vaikka sitä BF:ää. Tosin en sitten tiedä noista lisensseistä, että mitä se vaatii.

I never get involved with my own life. Too much trouble.

8

Re: Kyylän pelit netissä.

Projekti odottaa aktiivisia jäseniä wink Ennen kuin mitään ihmeemmin alan virittämään olisi hyvä tietää tuota halukkuutta osallistua ko. toimintaan laajemmin. En viitsi alkaa väsäämään servoa jossa käy 3-4 kaveria mättämässä sovittuna ajankohtana. Netti on pullollaan olemassa olevia servoja tuohon tarkoitukseen.

9

Re: Kyylän pelit netissä.

Varmaan parempi olis ensin kokeilla mennä porukalla jollekin yleiselle palvelimelle.